Groenonderhoud

Het ondersteunen van de natuur zorgt ervoor dat alle bomen en planten zo goed mogelijk kunnen groeien. Dit kost echter veel werk en vraagt om de nodige expertise wat betreft de verschillende soorten groenvoorziening. Jouw groenonderhoud laat je daarom professioneel en zonder overlast uitvoeren door CB. Boomverzorging & Groenprojecten. Dankzij onze ervaring weten wij precies wat er nodig is om al jouw groenvoorzieningen weer te laten stralen.

Groenonderhoud zorgt ervoor dat je tuin er weer netjes bijstaat

 

Regelmatig groenonderhoud is belangrijk

Investeren in je groenonderhoud is ongelooflijk belangrijk. Als ondernemer, huisbaas of gemeente kan het ongelooflijk veel werk zijn om ervoor te zorgen dat al het groen onderhoud in perfecte banen geleid wordt. Je wilt dat de mensen die gebruik maken van jouw diensten met een positieve stemming bij je langskomen of prettig wonen en werken. Daarnaast wil je ongevallen met bijvoorbeeld afgebroken takken voorkomen. Om je zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, kun je professioneel jouw groen laten onderhouden door onze vakkundige hoveniers. Met onze jarenlange ervaring heb je een sterke partner in groenonderhoud die alles keurig verzorgt en duidelijk maakt waar je aan toe bent. Met duidelijke communicatie en afspraken zorgen we ervoor dat al jouw bomen, planten, heggen en grasvelden er prachtig bij blijven staan.

 

Alle onderdelen van groenonderhoud

Bij CB. Boomverzorging & Groenprojecten zit groenonderhoud in ons vaste aanbod. Met onze passie voor de natuur weten wij wanneer we het beste aan de slag kunnen gaan om zo goed mogelijk resultaat te boeken. Onze hoveniers zijn geschoold en bezitten alle nodige certificaten voor alle onderdelen van groen onderhoud, waaronder:

  • Bomen: Goed boomonderhoud betekent tijdig bomen snoeien, bomen controleren op ziektes en waar nodig boomverzorging om de boom te versterken.
  • Gazon: Grasvelden zorgen voor groene ruimte om allerlei activiteiten op te ondernemen. Het aanleggen en onderhouden van een gazon is dan ook erg belangrijk.
  • Onkruid: Mooie planten kunnen bezoedeld raken tussen het onkruid en ontvangen ook minder voedingsstoffen, waardoor ze minder goed kunnen bloeien. Onkruid verwijdering is dan ook een belangrijk onderdeel van groenonderhoud.

Moet je veel groen laten onderhouden? Dat is voor onze hoveniers geen probleem. Dankzij onze ervaring in onder andere bos- en parkbeheer zijn grote klussen voor ons geen uitdaging meer.

Hoe helpen onze hoveniers bij groenonderhoud?

Als je er zeker van wilt zijn dat jouw groenvoorzieningen er het gehele jaar goed bijstaan, ben je bij CB. Boomverzorging & Groenprojecten aan het juiste adres. Onze hoveniers vernieuwen elke drie jaar hun scholing en zijn daardoor altijd op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en weten precies wat jouw groenonderhoud nodig heeft. Ze kunnen elk seizoen langskomen, om ervoor te zorgen dat alles netjes en sterk de seizoenswisseling doorkomt of kunnen maandelijks en zelfs wekelijks langskomen om jouw groenvoorziening in topconditie te houden. Wij adviseren graag wat voor jouw groen onderhoud nodig is en op welke manier onze experts het beste bij je aan de slag kunnen gaan.

 

Al je groen onderhoud kun je laten doen door CB. Boomverzorging & Groenprojecten

 

Waarom je groen laten onderhouden de beste keuze is

Wanneer je met mensen werkt, zijn groenvoorzieningen essentieel. Dit brengt lucht, verfrissing en positiviteit met zich mee, waardoor mensen gelukkiger zijn als er genoeg groen om hen heen is. Het groenonderhoud is echter een flinke klus. Het snoeien van bomen en heggen moet een mooi resultaat opleveren, met maaiwerk wil je de grond zo min mogelijk verstoren en onkruid wieden is een tijdrovende klus. Om tijd te besparen en ervoor te zorgen dat alles er strak en netjes uitziet, kun je dus het beste je groen laten onderhouden door onze professionele hoveniers. Zo heb jij zonder omkijken een prachtig onderhouden tuin, park of andere groenvoorziening.

 

CB. Boomverzorging & Groenprojecten voor al jouw groenonderhoud

De vakkundige hoveniers van CB. Boomverzorging & Groenprojecten zijn werkzaam door heel Nederland en helpen graag met het verfraaien van al jouw groenvoorzieningen. We werken voor gemeenten, bedrijven en gebouweigenaren, maar helpen jou ook graag met het onderhouden van je eigen tuin. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen of heb je advies nodig? Neem gerust contact op, we helpen namelijk graag.