Parkonderhoud

Parkonderhoud uit laten voeren door CB. Boomverzorging & Groenprojecten zorgt ervoor dat het onderhoud goed verloopt en het park er altijd verzorgd uitziet. Ons team bestaat uit hoveniers met de juiste kennis en passie voor groen. CB. Boomverzorging & Groenprojecten begrijpt dat parkonderhoud wel eens voor overlast kan zorgen, we zullen er dan ook naar streven om dit zo laag mogelijk te houden. Vanuit onze ervaring kunnen we je garanderen dat alle werkzaamheden veilig worden uitgevoerd met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. Wil je een park onderhouden wat bij een landgoed hoort? Ook voor landgoedbeheer kun je bij ons terecht.

Park onderhoud met boomverzorging.

Boomverzorging is van groot belang om een park veilig te houden. Wanneer de bomen in een park niet worden onderhouden, kunnen er allerlei boomziektes ontstaan, de bomen kunnen alle kanten opgroeien met topzware takken en belemmerende takken tot gevolg. CB. Boomverzorging & Groenprojecten Kan bomen planten, bomen verplanten en bomen verwijderen. Onze gecertificeerde boomverzorgers kunnen ook een boomcontrole uitvoeren , zo weet je hoe het gaat met jou bomen en kun je problemen in de toekomst voorkomen. Zo weet je dat je park voor jou en je omgeving een veilige plek blijft.

Snoeiwerkzaamheden

Bomen en struiken kleden een park aan. toch is het belangrijk dat ze onderhouden worden, zodat ze geen belemmering gaan vormen op wegen en paden en uiteindelijk een gevaar vormen voor hun omgeving. Snoeiwerkzaamheden zijn daarom een belangrijk onderdeel om een park goed te onderhouden. CB. Boomverzorging & Groenprojecten kan dode takken en risico takken verwijderen en zorgen dat alle paden goed toegankelijk blijven. Struiken en bomen snoeien zorgt ook dat het park niet te goot word, en een frisse verzorgde uitstraling blijft houden.

Ook bij stormschade is het belangrijk om snel in te grijpen. Onze gecertificeerde boomverzorgers kunnen de stormschade herstellen door snel en vakkundig de omgewaaide bomen te verwijderen, en struiken te herstellen.

Boomziektes en plagen zijn niet alleen gevaarlijk voor mens en dier, maar kunnen ook gevaar opleveren aan je park. Neem bijvoorbeeld de eikenprocessierups. CB. Boomverzorging en Groenprojecten kan deze rups preventief behandelen en andere boomziektes bestrijden.

 

Park laten onderhouden?