Groenonderhoud

Groen heeft een positieve invloed op mensen. Het blijven onderhouden van groen is niet alleen belangrijk voor het beeld, maar professioneel onderhoud aan bomen, heesters en hagen draagt ook bij aan de duurzaamheid van het groen. Door CB.Boomverzorging & Groenprojecten  het onderhoud te laten uitvoeren , kun je genieten van een goed onderhouden groenvoorziening.

 

Waarom Groen onderhoud?

Het hebben van een beheerplan is belangrijk om het straatbeeld netjes te houden. CB. Boomverzorging & Groenprojecten zorgt ervoor dat een verzorgde uitstraling heeft. Door een specialist in te schakelen ben je er zeker van dat alles op de juiste manier wordt onderhouden.

Het onderhouden van groen vraagt om kennis. Bij  CB. Boomverzorging & Groenprojecten kun je terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden op het gebied van groen. Zowel voor bedrijven  als overheid en VVE zijn we inzetbaar.

 

 

 

Onderhoud aan groen door CB. Boomverzorging & Groenprojecten.

Je kunt bij ons terecht voor de volgende onderhoud werkzaamheden:

 

*Boomverzorging

*Bomen verwijderen

*Snoeiwerkzaamheden

*Gazon onderhoud

*Seizoen onderhoud

*Onkruid bestrijding

Boomverzorging:

Boomziektes kunnen worden voorkomen door regelmatig te controleren op ziektes en de bomen op tijd te snoeien. Wij kunnen voor jou gecertificeerde boomcontroles uitvoeren, zo houden we de boom gezond en wordt overlast voorkomen.

Bomen verwijderen:

Komen onze boomverzorgers bij het controleren van de boom erachter dat er één of meerder ziektes zijn? Dan kan CB.Boomverzorging & Groenprojecten ervoor zorgen dat de boom gekapt word op een kundige en veilige manier.

Snoeiwerkzaamheden:

Om ervoor te zorgen dat struiken, heesters en hagen niet te groot worden, kun je ons inschakelen voor snoeiwerkzaamheden. Of het nu gaat om zagen en versnipperen van takken, of blad ruimen, CB.Boomverzorging & Groenprojecten kan je met deze 'projecten' helpen.

Gazon onderhoud.

Verticuteren en beluchten, maar ook bemesten is belangrijk voor een mooi gazon. En door je gazon regelmatig te laten maaien voorkom je dat mos en onkruid een kans krijgen. Heb je een groenvoorziening zoals een park, golf terrein, groot gazon of buitenterrein? CB. Boomverzorging & Groenprojecten voert de werkzaamheden graag voor je uit.

Seizoen onderhoud.

Je kunt bij CB. Boomverzorging & Groenprojecten ook voor een voorjaars en /of een najaars onderhoud terecht. Wij kunnen ervoor zorgen dat je groenvoorziening weer netjes en opgeruimd het seizoen in kan gaan.

Onkruid bestrijding.

Onkruid krijgt geen kans door regelmatig te maaien en te schoffelen. Als onkruid ondanks deze maatregelen toch terug blijft komen, dan kunnen we samen met jou , een plan van aanpak bespreken.

 

CB.Boomverzorging helpt je graag met jouw Groenonderhoud. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.