Schuttingen en vlonders plaatsen

Bij CB. Boomverzorging en Groenprojecten kun je terecht voor het plaatsen van een nieuwe schutting. Er zijn nogal wat mogelijkheden in de soorten. Allereerst kun je kiezen tussen hardhout, Douglas hout, geïmpregneerd hout of Zweeds Rabat. Alle houtsoorten hebben een andere levensduur, en daarom zijn de kosten ook verschillend. Je kunt ook kiezen voor een kokowall schutting. Deze schutting is niet alleen mooi maar ook zeer decoratief.

Hardhout gaat 25 jaar of langer mee. Voor met name schuttingpalen die de grond ingaan adviseren we hardhout.

Douglas hout gaat ongeveer 10 tot 15 jaar mee. Je kunt de levensduur verlengen door het hout te behandelen.

Geïmpregneerd hout [vuren] gaat tussen de 10 en 15 jaar mee.

Zweeds Rabat zwart geïmpregneerd gaat ook 10 tot 15 jaar mee.

Wat je wensen ook zijn, de medewerkers van CB. Boomverzorging & Groenprojecten kunnen je hierbij adviseren.

Kokowall geluidsschermen.

Het Kokowall geluidsscherm heeft een warme uitstraling en past in ieder landschap. Het Kokowall scherm is begroei baar , waarbij de buitenkant is afgewerkt met duurzame kokosvezels .Behalve een aanzienlijke geluidsisolatie, biedt de kokosschutting de ideale aanhechting voor diverse soorten klimplanten. Binnen enkele jaren is het Kokowall scherm volledig begroeid.

 

De voordelen op een rij.

*Duurzaam en milieu vriendelijk

*Hoge geluidsisolatie

*Uitstekend begroei baar

* Bijpassende deuren en poorten leverbaar

Ben je toe aan een nieuwe schutting?? De medewerkers van CB. Boomverzorging en & Groenprojecten adviseren je graag.

Vlonder plaatsen??

Wil je een nieuwe vlonder laten plaatsen en weet je niet hoe je beginnen moet? De medewerkers van CB.Boomverzorging & Groenprojecten  kunnen je bij deze klus helpen. Of het nu een grote vlonder moet zijn of een kleinere vlonder, onze medewerkers hebben de kennis en vaardigheid om voor jou een mooie vlonder aan te leggen. Ook hierin is er genoeg keuze in houtsoorten, maar ook een vlonder van het duurzame Millboard is een mogelijkheid. Millboard vlonders hebben enorme voordelen ten opzichte van hout. Millboard komt uit Engeland en is gemiddeld 50% lichter dan hout. Voor Millboard worden geen bomen gekapt, maar het heeft wel de uitstraling van hout. Millboard is het alternatief voor hout, bamboe en composiet.

Wil je meer informatie over een vlonder en de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.