Omgewaaide bomen verwijderen

Stormschade

Niet alleen afgewaaide takken kunnen overlast veroorzaken. Omgewaaide bomen kunnen ook veel overlast veroorzaken. Buiten het feit dat ze veel schade kunnen aanrichten aan jouw huis, of bovenop een tuinhuisje kunnen vallen, kunnen ze ook op auto's, speelpleinen en schuttingen vallen. Het is daarom van groot belang , dat bomen en takken zo vlot mogelijk worden opgeruimd.

Wij van CB.Boomverzorging & Groenprojecten kunnen deze zware taak voor je uitvoeren. Wanneer wij deze klus voor je mogen aanpakken, blijft de schade beperkt tot valschade en gebeuren er geen ongelukken. We ruimen alles veilig en professioneel voor je op.

 

Tijdens een storm kunnen er takken afbreken of je hele boom kan omvallen. Ook een gedeelte van de boom kan afbreken. Belangrijk is dan , dat er snel gehandeld word , om meer schade te voorkomen. Bij het verwijderen wordt daarom door onze boomverzorgers veilig en voorzichtig te werk gegaan. Wellicht kunnen we de boom sparen waarbij de top is uitgebroken door  snoeiwerkzaamheden, en kan jouw boom verder leven. Is het zo ernstig dat de boom gekapt dient te worden, dan kunnen de boomverzorgers van CB.Boomverzorging & Groenprojecten actie ondernemen, en je adviseren hoe ze je het beste van dienst kunnen zijn.

 

 

Een omgewaaide boom laten verwijderen?

Een omgewaaide boom, of uitgebroken takken of kruin verwijderen? Neem snel contact op met CB.Boomverzorging & Groenprojecten. Dit kan via e-mail of klik hier en vul het contactformulier in.

Je kunt ook bellen op 06-402 403 58. Nemen we niet op , dan hangen we waarschijnlijk in een boom, spreek dan gerust in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.