Landgoed beheer

Heb jij een prachtig stuk land in bezit, maar heb je geen tijd om deze goed te onderhouden? De hoveniers van CB. Boomverzorging & Groenprojecten helpen graag met jouw landgoed beheer. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het onderhoud van je landgoed en kun je volop genieten van de mooie natuur.

Landgoed beheer is belangrijk om volop te kunnen genieten van jouw stuk natuur

 

Regelmatig landgoed beheer is noodzakelijk om risico’s te voorkomen

Een landgoed is natuurlijk mooi om te hebben, maar het vergt ook veel werk om te onderhouden. Dit landgoed onderhoud is echter essentieel om gevaarlijke situaties te voorkomen en om ervoor te zorgen dat je wel volop kunt genieten van je stuk land wanneer je wel een keertje tijd hebt. Daarnaast zien slecht onderhouden landgoederen er maar treurig uit, waardoor je langzaam maar zeker ook minder vaak te vinden bent in je eigen stukje natuur. Dat is natuurlijk zonde en daarom kun je jouw landgoed laten onderhouden door onze vakkundige hoveniers.

 

Landgoed beheer in de praktijk

Landgoed beheer bestaat uit verschillende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan bomen snoeien, bomen verwijderen of verplaatsen, gazonverzorging en het onderhoud van de beplanting. Ook het herstellen en onderhouden van paden is onderdeel van het landgoed onderhoud. Je landgoed laten onderhouden doe je zowel om tijd te besparen als voor de veiligheid van iedereen die het landgoed betreedt. Bij het beheren van het landgoed wordt namelijk ook gecontroleerd of bomen in de omgeving nog gezond zijn en er geen risicovolle takken zijn die tijdens een storm schade kunnen veroorzaken. Door tijdige controle worden risico’s in de kiem gesmoord én worden boomziektes eerder ontdekt, waardoor de boom een hogere overlevingskans heeft.

 

Jouw landgoed onderhoud is in veilige handen bij CB. Boomverzorging & Groenprojecten

 

De voordelen van professioneel landgoed beheer

  • Zonder moeite toch mooi resultaat
  • Met een gerust hart genieten van je landgoed
  • Professioneel en veilig landgoed onderhoud
  • Alle nodige certificering
  • Goed voor de natuur

Een sterke samenwerking met onze hoveniers

Wanneer je zelf helemaal geen groene vingers hebt, laat je al het werk over aan onze hoveniers in de wetenschap dat alles goed verzorgd wordt. Maar jouw landgoed laten onderhouden kan ook wanneer je toch zelf graag in de natuur werkt. Onze hoveniers kunnen ondersteunen waar nodig en zullen alle complexe taken, zoals het snoeien van takken hoog in een boom, op zich nemen. Onderdeel van ons boomverzorgingsbedrijf is namelijk de constante bijscholing van onze medewerkers, waardoor zij altijd in bezit zijn van alle belangrijke certificaten. Met goed overleg en duidelijke communicatie wordt jouw landgoed zo het beste onderhouden. Ben je op sommige momenten drukker en heb je niet in jouw stuk natuur kunnen werken? Geen probleem, dan nemen onze hoveniers het van je over. Zo werken we er gezamenlijk aan om jouw landgoed te laten stralen.

 

Wat voor soorten landgoed laten onderhouden?

Onder de term landgoed kun je verschillende dingen verstaan. Bij CB. Boomverzorging & Groenprojecten focussen wij ons op allerlei verschillende vormen van landgoed beheer.

  • Alle groenvoorziening rondom je boerderij
  • Het landgoed rondom je woning
  • De stukken land rondom je vakantiewoning

Omdat het gaat om grotere stukken land dan alleen een tuin, vraagt landgoed onderhoud om meer tijd en werk. Onze hoveniers nemen het werk graag van je over om ervoor te zorgen dat jouw landgoed er weer prachtig bijstaat.

 

CB. Boomverzorging & Groenprojecten

Dankzij onze ervaring met grote onderhoudsopdrachten, weten wij precies wat er komt kijken bij landgoed beheer. Naast deze werkzaamheden, helpen onze hoveniers ook met het aanleggen van tuinen of het verwijderen van omgewaaide bomen. Voor al jouw vragen over groenonderhoud kun je dus bij ons terecht. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op, wij voorzien je graag van advies.