Bomen Snoeien

Wil jij één of meerdere bomen thuis of op jouw perceel laten snoeien? Dan ben je bij CB.Boomverzorging & Groenprojecten aan het juiste adres. Het team van CB.Boomverzorging & Groenprojecten bestaat uit gecertificeerde boomverzorgers. Wij hebben de juiste kennis en materialen om de bomen te snoeien op een veilige manier. Zo weet je zeker dat jouw bomen op de juiste wijze gesnoeid worden. Heb je vragen over het bomen snoeien of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

 

Waarom snoeien van bomen?

Van nature hoeven bomen niet gesnoeid te worden. Toch is het vaak wel noodzakelijk. Een boom kan gesnoeid worden uit veiligheid. Als eigenaar van een boom ben je verantwoordelijk als de boom schade aanricht aan de omgeving, bijvoorbeeld bij laaghangende takken, waardoor ze de doorgang belemmeren. Door een boom te snoeien voorkom je vervelende situaties, en blijft jouw boom in topconditie. Een andere reden is doordat de boom te groot wordt, of een vreemde vorm aanneemt. Maar ook de gezondheid van de boom kan een reden zijn voor boomverzorging. Dit noemen we onderhoudssnoei.

Met onderhoudssnoei bedoelen we:

*Verwijderen van dood hout.

*Het snoeien van takken die problemen opleveren.

*Het verwijderen van een plakoksel, om te voorkomen dat de stam splijt.

*Meer lucht geven aan de boom.

 

Het snoeien van fruitbomen is een bijzondere snoei, en dient om de fruitopbrengst van de boom te verhogen. Wil je een boom laten snoeien? Dan ben je bij CB. Boomverzorging & Groenprojecten aan het juiste adres. Onze boomverzorgers voeren alle snoeiwerkzaamheden graag voor je uit ,met oog voor het welzijn van de boom. De beste tijd om bomen te snoeien is afhankelijk van het soort boom.

Wil je zeker weten dat jouw bomen op het juiste tijdstip en wijze gesnoeid worden? Vraag dan de boomverzorgers van CB.Boomverzorging& Groenprojecten. Zij helpen je graag met deze werkzaamheden.

 

Ben je in het bezit van hoge bomen en wil je deze bomen laten snoeien? Het snoeien van hoge bomen is een aardige klus, en kun je het beste overlaten aan gecertificeerde boomverzorgers. De boomverzorgers van CB.Boomverzorging & Groenprojecten hebben een brede kennis van bomen en kunnen u veilig helpen met deze werkzaamheden. Bij onze boomverzorgers zijn jouw bomen in goede handen. CB.Boomverzorging & Groenprojecten zijn in het bezit van eigen klimmateriaal en kettingzagen in diverse groottes, zo kunnen de boomverzorgers van CB.Boomverzorging & Groenprojecten ook de grootste bomen goed verzorgen, met oog voor veiligheid van jouw en je omgeving.

Wil jij ook bomen laten snoeien?

Ook bomen laten snoeien?

Bomen spelen een grote rol in ons dagelijks leven. Bomen zorgen voor zuurstof, bieden schaduw wanneer het warm is en brengen vorm aan in onze leefomgeving. Daarom is het belangrijk om bomen goed te onderhouden. Boomonderhoud kan het beste uitgevoerd worden door gecertificeerde boomverzorgers. CB.Boomverzorging & Groenprojecten is een allround boomverzorgingsbedrijf die je met het verzorgen van bomen , kunnen helpen. Heb je vragen over het snoeien van bomen?? Of ben je op zoek naar advies? Neem dan gerust met ons contact op. Dit kun je doen via het contactformulier.

Wij van CB.Boomverzorging & Groenprojecten , staan je graag te woord.