Jouw tuinonderhoud door je eigen hovenier

Een mooie grote tuin is voor veel mensen een droom, maar dit vraagt ook veel onderhoud. Dit kost veel tijd en kan ook erg ingewikkeld zijn als je niet genoeg verstand hebt van alle bomen en planten in je tuin. CB. Boomverzorging & Groenprojecten helpt met jouw tuinonderhoud, zodat deze er altijd prachtig en goed verzorgd bij staat.

Voor al je tuinonderhoud kun je terecht bij CB. Boomverzorging & Groenprojecten

 

Het hele jaar door een prachtige tuin

Een mooie tuin om lekker in te ontspannen is natuurlijk geweldig, maar de tijd die het vraagt om er zo mooi bij te blijven staan kan flink oplopen. Al helemaal wanneer je druk bent met de rest van je leven, kan het tuinonderhoud er gemakkelijk tussendoor glippen. Dit is zonde, want jouw planten, bomen en gras zullen hierdoor eerder een probleem vormen. Je kunt je tuin onderhoud dus niet zomaar links laten liggen, want een boom met te zware takken kan erg gevaarlijk zijn en bloemen die niet meer bloeien bederven het uitzicht. Je tuin laten onderhouden door onze hoveniers doe je dus niet alleen voor je tuin, maar ook voor jezelf en alle mensen die mogelijk last kunnen hebben van jouw uit de hand gelopen tuin.

 

Waarmee onze hoveniers kunnen helpen

Goed tuinonderhoud kent verschillende aspecten. Bij CB. Boomverzorging & Groenprojecten ben je aan het juiste adres voor het onderhoud van je gehele tuin. Onze hoveniers zorgen er niet alleen voor dat jouw tuin er weer prachtig bij staat, maar helpen ook met het versterken van al het groen en kunnen je adviseren als je toch weer zelf aan de slag kunt gaan.

 

De mooiste bomen

Een belangrijk onderdeel van tuinonderhoud is boomverzorging. Bomen kunnen namelijk voor redelijk wat problemen zorgen als deze niet goed onderhouden worden. Een onverzorgde boom trekt plagen aan, verzwakt of groeit juist zo groot dat het de eigen takken niet meer kan dragen. Een storm kan dus flink wat takken verspreiden over je tuin en als het tegenzit zelfs bij de buren naar binnen waaien. Om ellende met bomen te voorkomen en ervoor te zorgen dat je prachtige, sterke bomen behoudt, helpen onze hoveniers jouw bomen door:

  • Snoeien: Op de juiste momenten bomen snoeien, zorgt ervoor dat deze sterk wordt en een mooie vorm behoudt. Zelfs voor hoge bomen deinzen onze hoveniers niet terug.
  • Versterken: Goed boomonderhoud zorgt ervoor dat jouw bomen het gehele jaar door de beste verzorging ontvangen. Onze hoveniers zorgen ervoor dat jouw boom alles krijgt wat deze nodig heeft om een sterke, grote boom te worden.
  • Controle: Een belangrijk onderdeel van tuinonderhoud is de controle van bomen op ziektes. Wanneer je er op tijd bij bent als een boom een ziekte heeft opgelopen, kan dit gemakkelijker verholpen worden. Zo behoud je een gezonde boom.

Een strak gazon

Ook erg belangrijk zijn de open vlaktes van de tuin. Een gazon biedt ruimte voor allerlei activiteiten en brengt rust in de tuin. Het tuinonderhoud bevat dus ook het maaien van je gazon op de beste momenten en het verwijderen van onkruid. Een gazon goed maaien, waarbij het gras overal dezelfde hoogte behoudt, kan een flinke uitdaging zijn en hierbij de grond niet beschadigen is essentieel. Een tijdrovende klus die onze hoveniers graag voor je oppakken. Ook voor het aanleggen van een nieuw gazon, of het nu gaat om echt of kunstgras, kun je bij onze hoveniers terecht. Deze wordt voor je aangelegd en meteen goed onderhouden.

 

Prachtige bloemen

Heb jij planten in je tuin die prachtige bloemen opleveren? Met ons tuin onderhoud krijgen deze planten ook voldoende aandacht. Wanneer ze wat extra voedingsstoffen kunnen gebruiken, bemesten onze hoveniers jouw planten en ook wanneer ze uit de klippen groeien kunnen ze worden gesnoeid. Goed onderhouden planten leveren de mooiste bloemen op die je gemakkelijk kunt plukken voor een fris boeket uit eigen tuin. Daarnaast kan onkruid ook tussen de planten een doorn in het oog zijn, dus het verwijderen van onkruid is tuinonderhoud dat onze hoveniers graag op zich nemen. Dankzij onze hoveniers hoef jij je geen zorgen meer te maken of je mooie bloemen te zien krijgt in de zomer.

 

Voor je tuin het onderhoud laten doen ben je bij CB. Boomverzorging & Groenprojecten aan het juiste adres

 

Jouw tuin laten onderhouden door CB. Boomverzorging & Groenprojecten

Met het tuinonderhoud van CB. Boomverzorging & Groenprojecten komen er op contractbasis om de zoveel tijd hoveniers langs om ervoor te zorgen dat jouw tuin weer kan stralen. Dit gaat uiteraard volledig in overleg. Heb je in de zomer bijvoorbeeld genoeg tijd om jouw tuin onderhoud in eigen handen te nemen, dan kunnen onze hoveniers ook enkel langskomen in het voor- en najaar. Wilt u juist veel hulp in uw tuinonderhoud, dan kunnen ze ook wekelijks of maandelijks langskomen. We kunnen samen bekijken wat uw tuin aan onderhoud nodig zal hebben om zo tot de beste oplossing te komen voor uw tuin. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw tuin en weet u precies waar u aan toe bent met onze hoveniers. Samen zorgen we ervoor dat uw tuin het pareltje van de wijk wordt.

 

CB. Boomverzorging & Groenprojecten voor meer dan alleen tuinonderhoud

Naast je tuin laten onderhouden op contractbasis, zijn wij een professioneel boomverzorgingsbedrijf dat met alle vormen van boomonderhoud kan helpen. Denk aan het verwijderen van omgevallen bomen, het rooien van bomen of zelfs bosbeheer. Ook kun je bij ons terecht voor andere klussen aan je tuin en hebben we zelfs een webshop waar je terecht kunt voor de leukste toevoegingen aan je tuin. Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij altijd voor je klaar met advies, dus bij vragen kun je gerust contact met ons opnemen, wij helpen graag.