Boomonderhoud

Waarom boomonderhoud ?

Bomen bepalen het beeld van onze omgeving. Ze zijn daarom ook sfeer bepalend. We dienen daarom onze bomen goed te onderhouden. Een kale boom is niet sfeerbepalend en ook slecht voor je humeur. Een groene , volle boom is daarom ook positief voor je humeur. Door bomen regelmatig te snoeien en te controleren, hou je de bomen gezond in in vorm. Onze boomspecialisten weten precies wanneer er bijvoorbeeld een tak verwijderd moet worden, zodat hij geen gevaar meer is voor de omgeving. Een goede reden om je boom regelmatig te laten onderhouden is de veiligheid. Overhangende takken die boven wegen of paden hangen , dienen verwijderd te worden om jouw veiligheid en die van je medemens te garanderen. Ook de boomkroon kun je laten controleren door onze boomverzorgers tijdens de boomverzorging, zo ben je verzekerd van een gezonde en veilige boom. Mocht het toch nodig zijn om een boom te kappen, dan staan onze boomverzorgers voor je klaar. 

Hoe werken onze boomverzorgers?

Kies je voor de boomverzorgers van CB.Boomverzorging & Groenprojecten, dan kies je voor kwaliteit.

Onze boomverzorgers beschikken over verschillende klimtechnieken, en hebben klimspullen en kettingzagen in eigen beheer. Elke boom is daardoor door de boomverzorger goed te snoeien. Op een veilige manier snoeien zij jouw boom zonder gevels en omliggende bebouwing te beschadigen. Onze boomverzorgers zijn gecertificeerd om schimmels en ziektes te herkennen, en kunnen je daarom hierin ook goed adviseren. Tijdens de boomverzorging word er dan ook meteen door onze boomverzorgers gekeken naar eventuele ziekten en plagen, zo kun je blijven genieten van een mooie gezonde boom.

Bomen hebben een goede verzorging nodig.

Wanneer je bomen in je tuin, of op een perceel hebt staan , heb je zorgplicht. Dit betekend dat je moet zorgen voor de boom en voor een veilige leefomgeving. Een boom die eventuele schade kan aanrichten, daarvoor wil je niet verantwoordelijk voor worden gehouden. Boomverzorging is daarom ook heel belangrijk. Schade die door laaghangende takken of door dood hout wordt veroorzaakt, wil je natuurlijk voorkomen. Daarom is boomverzorging erg belangrijk, en is het raadzaam om je bomen goed te onderhouden. Boomspecialisten zien de dode takken, zware takken en zieke takken wanneer je jouw boom goed onderhoud. Dor regelmatig boomonderhoud , blijft je boom niet alleen gezond, maar ook veilig voor jouw en je omgeving. Zoek je een boomspecialist die het onderhoud van jouw bomen kan verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact op met CB.Boomverzorging & Groenprojecten om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Ook bij andere vragen over bomen en boomverzorging helpen we je graag.

Vrijblijvend een offerte opvragen?? Klik dan hier.