Bomen rooien

Heb je een boom in de tuin die veel overlast veroorzaakt? Misschien is de boom prachtig om naar te kijken, maar is het voor jou én je buren een doorn in het oog. Door bomen rooien uit te besteden aan CB Boomverzorging & Groenprojecten wordt zowel de boom als de stronk verwijderd op een veilige manier verwijderd. Wij werken altijd met één aanspreekpunt en zijn ETW-gecertificeerd.

Snel en efficiënt bomen rooien

Is de tuin voor jou belangrijk en breng je er veel tijd in door? Dan wil je vast ook dat deze er mooi bij staat. Ook als er bomen in jouw tuin staan moeten deze goed onderhouden worden. Maar wat als deze zo groot is geworden dat het onderhoud plegen steeds gevaarlijker wordt? Takken kunnen afbreken, een boom kan ziek zijn of op omvallen staan. Daarnaast kan het gebeuren dat een van de bomen in je tuin verzakt of omwaait door een overtrekkende storm. Een boom die er slecht aan toe is of die teveel zonlicht weg neemt zal je op den duur moeten rooien. Dit is een klus die je niet zomaar zelf kan aanpakken.

 

Bomen verwijderen brengt altijd risico met zich mee en het is daarom verstandig om hiervoor een professional in te schakelen. CB Boomverzorging & Groenprojecten kan jouw tuin weer vrij maken zonder hinder te ervaren van wortels of stronken. Onze ervaren boomverzorgers zorgen ervoor dat je weer ruimte genoeg hebt in je tuin om eventueel een nieuwe boom te plaatsen of om de plek waar de boom verwijderd is anders in te richten.

 

Is jouw boom te groot voor jouw tuin? Dan biedt bomen rooien een uitkomst ✓ CB Boomverzorging & Groenprojecten

 

Wanneer bomen laten rooien voor jou een optie is

Mooie en gezonde bomen verwijderen doe je niet zomaar. Er moet wel een reden voor zijn. Er zijn meerdere redenen waarom het soms noodzakelijk is een boom te verwijderen uit de tuin.

  • De boom is te groot geworden en dat zorgt voor gevaarlijke taferelen
  • De boom veroorzaakt overlast voor jou en je buren
  • De boom richt schade aan en begint tegen je gevel aan te groeien

Zo kunnen we jouw boom rooien

Onze ervaren boomverzorgers rooien alle bomen op een veilige manier, voor onszelf, voor jou en je omgeving, zonder daarbij schade op te lopen. Is de plek in jouw tuin moeilijk te bereiken? Dan verwijderen onze boomverzorgers de takken door middel van klimtechniek. Wanneer de bomenrooier de boom gerooid heeft, wordt alles netjes opgeruimd. Ook wordt de plek waar de boom stond netjes geëgaliseerd. Het afval kunnen we versnipperen in de tuin middels onze versnipper service. Uiteraard hoef je hier niet voor te kiezen, want we kunnen ook alles netjes afvoeren.

 

Wat is het verschil tussen kappen en rooien?

Binnen boomverzorging zie je dat termen als kappen en rooien vaak door elkaar worden gehaald, terwijl er wel degelijk verschil in zit. Bij bomen kappen wordt de boom omgezaagd om deze te verwijderen. Vaak blijft dan een klein restje stam staan. Het voordeel hierbij is dat we niet in de tuin hoeven te graven. Bij het bomen rooien worden de bomen met wortels en al uit de grond gehaald. Voor zowel kappen als rooien kun je contact met ons opnemen.

 

CB Boomverzorger & Groenprojecten: jouw bomenrooier

Wil jij ook bomen rooien of bomen kappen in Purmerend uitbesteden aan een professional? Bij CB Boomverzorging & Groenprojecten kun je terecht voor het rooien van bomen, snoeien van bomen én voor vakkundig advies. Hiervoor gebruiken we verschillende technieken die we kiezen vanuit de uit te voeren opdracht en situatie.

 

Wil je bomen laten rooien of heb je vragen hierover? Als je door de bomen het bos niet meer ziet kun je gerust contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze allround medewerkers staan je graag te woord!