Stronken verwijderen

Wij kunnen uw  boomstronk[en]  makkelijk en snel verwijderen. Onze machine kan flinke stronken aan. Voor deze stobbenfrees  is dat geen probleem! 

 

Wanneer je een boom laat rooien, word zowel bovengronds als ondergrond de boom verwijderd. Nadeel is wel dat er gegraven moet worden in de tuin. Je kunt er ook voor kiezen om de boom te laten kappen. De stonk blijft dan zitten. Mocht je er later voor kiezen om toch de stronk te verwijderen, dan kunnen de boomverzorgers van CB.Boomverzorging en Groenprojecten de stronk voor jou verwijderen. Dit gebeurt met een stronkenfrees of stobbenfrees. De machine heeft voorop scherpe beitels , waardoor er steeds een stukje van de stronk afgehaald word. Dit doet de stobbenfrees net zo lang tot de stronk zo diep mogelijk is weg gefreesd. Door het frezen komt er pulp van de stronk af. Dit is een natuurlijk materiaal en kunt je gewoon in de tuin verwerken.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou met onze stobbenfrees? Klik dan op de button en vraag vrijblijvend een offerte aan.