Hovenierswerk op maat

Op zoek naar een hovenier voor je tuin? Bomen snoeien, boomziektes bestrijden en bomen verwijderen. Bij CB. Boomverzorging & Groenprojecten draaien we er onze hand niet voor om. Maar wist je dat je behalve voor boomverzorging bij ons ook terecht kunt voor verschillende hovenierswerkzaamheden? Wij zorgen ervoor dat jouw tuin de aandacht krijgt die het verdient. Wij zorgen ervoor dat je optimaal van je tuin kunt genieten!

Een mooi onderhouden tuin met een net gazon verzorgd door CB.Boomverzorging en Groenprojecten

 

Waarom een hovenier inschakelen?

Iedereen is dol op een mooi onderhouden tuin. Hier gaat echter veel tijd en werk in zitten. Wil je jouw tuin van een flinke onderhoudsbeurt voorzien? Of wil je dat je tuin regelmatig onder handen genomen wordt? Geen zorgen, wij doen het hovenierswerk voor jou! Wij verzorgen het onderhoud van je tuin tot in de puntjes. Zo kun je bij ons terecht voor snoeiwerkzaamheden, gazononderhoud, het verwijderen van onkruid en meer. Benieuwd naar wat we voor jouw tuin kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen alle hovenierswerkzaamheden waar jouw tuin blij van wordt.

 

Tijd voor iets nieuws?

Behalve onderhoud van tuinen verzorgen wij ook verschillende vormen van aanleg voor je tuin. Zo verzorgen wij onder meer de aanleg van:

 

Gras en kunstgras

Wil je graag een mooi, groen gazon in je tuin? Wij helpen je graag met de aanleg van een nieuw gazon. Zowel de aanleg van grasmatten of het inzaaien van een nieuw grasdek wordt door ons verzorgd. Het voordeel van grasmatten is dat je al snel kunt genieten van je nieuwe gazon, terwijl graszaad tijd nodig heeft. Daartegenover staat wel dat graszaad goedkoper is! Ongeacht voor welke optie je wilt gaan. Bij CB. Boomverzorging & Groenprojecten ben je aan het juiste adres! Natuurlijk kun je ook nog kiezen voor kunstgras. Gemakkelijk in onderhoud en bijna niet van echt te onderscheiden. Wij adviseren je graag over alle voordelen en mogelijkheden van kunstgras.

 

Een mooi gazon voor elke tuin

 

Plaatsen van schuttingen en vlonders

Een mooie schutting of vlonder is een verrijking voor je tuin en je wilt natuurlijk dat dit goed gebeurt. Bij CB. Boomverzorging & Groenprojecten kun je daarom ook terecht voor het professioneel plaatsen van schuttingen en de aanleg van vlonders. Ongeacht of het om een grote of kleine schutting of vlonder gaat, wij zorgen ervoor dat dit op een juiste manier wordt aangepakt volgens jouw wensen. Wij verzorgen advies en aanleg op maat, zodat jij tevreden van je tuin kunt genieten. Bij ons zijn al je tuinprojecten in goede handen.

 

CB. Boomverzorging & Groenprojecten regelt jouw vlonders en schuttingen

 

Plaatsen van Sedum dakplaten

Wil je goed voorbereid de zomer in gaan? Met een Sedum dakbedekking van CB. Boomverzorging & Groenprojecten zit jij er deze zomer lekker koel bij. Een sedumdak heeft meerdere voordelen. Niet alleen zorgt het voor een koeler klimaat in huis, een sedumdak is ook nog eens goed voor de luchtkwaliteit en de biodiversiteit. Ook voor advies, aanleg en onderhoud van een sedumdak ben je bij ons aan het juiste adres! Liever eerst de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Periodiek hovenierswerk

Wil je dat jouw tuin er altijd netjes bij ligt? De medewerkers van CB. Boomverzorging & Groenprojecten kunnen jou hierbij helpen. Afhankelijk van wat je tuin aan onderhoud nodig heeft, kunnen wij op contractbasis je tuin verzorgen. Samen bespreken we of we wekelijks, maandelijks of zelfs jaarlijks mogen langskomen voor hovenierswerkzaamheden. Natuurlijk kun je ook gewoon een eenmalige afspraak maken. Vraag vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ook kun je gemakkelijk online een offerte aanvragen. Samen zorgen we ervoor dat jouw tuin de aandacht krijgt die het verdient!

 

Kies voor CB. Boomverzorging & Groenprojecten

Bij ons is jouw tuin in goede handen! Wij verzorgen aanleg- en onderhoudswerkzaamheden in Purmerend en omgeving. Naast hovenierswerkzaamheden kun je bij ons ook terecht voor professionele boomverzorging in Purmerend. Kijk online voor de mogelijkheden of neem contact met ons op. Samen zorgen we dat jouw tuin de beste zorg krijgt!