Kerstbomen verkoop

Zoals elk jaar verkopen we weer super kwaliteit kerstbomen. De mooiste kwaliteit , en gratis thuisgebracht. Heeft u een vraag?? Stel hem ons dan gerust via het contact formulier. U kunt bestellen tot en met 25 November 2022.

De Nordmann kerstboom is een populaire kerstboom om zijn brede naalden die niet prikken en zijn naaldvastheid. Vanzelfsprekend blijven bomen met kluit langer vers, en je behoud de mogelijkheid om de boom na kerstmis weer te planten. Wanneer je een gezaagde kerstboom koopt, laat hem dan eerst een nachtje buiten staan in de luwte, daarna een nachtje in de schuur , en dan naar binnen. Geef hem elke 2 á 3 dagen ruim water, dan hou je je kerstboom langer mooi. De kerstbomen van CB.Boomverzorging & Groenprojecten worden speciaal gekweekt. Er word dus geen bos voor gekapt, en daarom heb je altijd Premium kwaliteit.

De Picea Pungens ofwel  Blauwspar is een groenblijvende boom die behoort tot de dennenfamilie. De soortaanduiding 'Pungens' heeft de spar te danken aan zijn scherp gepunte naalden. De Blauwspar valt op , door zijn zilver grijze naalden. Bij aanraking geeft de geur een dennengeur af. De Blauwspar heeft een mooie vorm, dus hij is makkelijk te versieren. Geef de boom om de 2 á 3 dagen goed water, dan blijft hij langer mooi, en je voorkomt dat de spar brandgevaarlijk word. Een kerstboom die helemaal uitgedroogd is brand veel sneller als een sappige boom.