Boomverzorging in Assen

Boomverzorging in Assen laten uitbesteden

Wil je dat jouw bomen er altijd netjes bij staan, zonder hier veel tijd aan kwijt te zijn? Dan bel je onze boomverzorgers voor snelle en veilige boomverzorging in Assen. Dankzij het gebruik van eigen materialen, kunnen we snel bij je langs komen om jou te helpen met jouw bomen.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak direct een afspraak.

 

Het belang van goede boomverzorging

Beperk risico's door het laten uitvoeren van Boomverzorging in Assen

Goede boomverzorging in Assen is belangrijk, omdat je risico’s beperkt en gevaarlijke situaties kunt voorkomen. Mogelijke problemen die namelijk kunnen ontstaan als jouw bomen niet goed verzorgd worden, zijn:

 • Rotte, zware of afgebroken takken kunnen op mensen, dieren, auto’s of daken vallen, wat tot ernstige schade kan leiden.
 • Bomen met een slechte gezondheid trekken sneller insectenplagen en ziektes aan.
 • Slecht geplante en zwakke bomen waaien gemakkelijker om tijdens storm.

Als de eigenaar van de boom ben jij verantwoordelijk voor de schade die deze veroorzaakt. Als boomverzorgingsbedrijf voor Assen kunnen we daarom niet genoeg onderstrepen hoe belangrijk boomverzorging is. Onze ervaren professionals komen je graag helpen om jouw bomen in topconditie te krijgen

 

Verschillende vormen van boomverzorging voor Assen

Als professionele en snelle boomverzorger voor Assen en omstreken kunnen we je helpen met verschillende vormen van boomverzorging:

CB Boomverzorging en Groenprojecten voert verschillende vormen vaan boomverzorging uit.
 • Verschillende vormen van snoeien
 • Het planten van bomen
 • Algehele boomcontrole
 • Boomziekte- en plaagbestrijding
 • Het verwijderen van bomen

Wil je weten hoe we jou precies kunnen helpen met je boomverzorging in Assen? Lees dan vooral verder voor meer details. Weet je al waarvoor onze boomverzorgers kunnen langskomen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Jouw bomen snoeien in Assen

Het grootste onderdeel van onze boomverzorging voor Assen en omstreken is bomen snoeien. Dit kan een simpele onderhoudssnoei zijn, begeleidingssnoei bij jonge bomen of het knotten of toppen van bomen.

 

Al deze vormen van snoeien zorgen ervoor dat jouw bomen er weer strak bij staan en de beste kans hebben om gezond en groot te groeien. Daarnaast draagt het snoeien bij aan:

 • Het voorkomen van te zware takken hoog in de boom
 • Het voorkomen van afbrekende takken door zwakke takken op tijd weg te halen
 • Schaduw vermindering en zorgen dat de boom niet te groot groeit

Het snoeien van bomen komt dus met tal van voordelen. Onze boomverzorgers voor Assen komen daarom graag bij je langs om jouw boom weer mooi in vorm te krijgen.

 

Bomen planten of verwijderen

Een ander onderdeel van de boomverzorging Assen is het planten of juist het verwijderen van bomen. Zo staan we van begin tot eind klaar voor jouw bomen.

 

Het planten van bomen lijkt misschien makkelijk, maar het is een stuk complexer dan men denkt. Het is namelijk essentieel dat de jonge boom een goede basis heeft om te groeien. Dit betekent dat de boom niet te diep of ondiep in de grond wordt geplant; elke boomsoort heeft eigen vereisten voor de diepte van de planting. Daarnaast kan boomverankering helpen om de jonge boom ook door stormen en harde wind te helpen.

 

Boom laten zagen of kappen

Als een jonge boom op de juiste manier geplant is, verkleint dit de kans dat de boom snel omwaait als deze groter is en meer wind vangt.

 

Is jouw boom toch omgewaaid tijdens een storm of staat deze in de weg? Dan kunnen onze boomverzorgers jouw boom in Assen voor je verwijderen. Al het hout wordt versnipperd en nemen we mee of je kunt dit hergebruiken voor een pad in je tuin.

Een boom met ziektes en een plaag wat bestrijd moet worden

Boomcontrole en ziekte/plaag bestrijding

 

Het laatste belangrijke onderdeel van je boomverzorging in Assen is de boomcontrole. Hierdoor worden zwakke takken, boomziektes en plagen tijdig gedetecteerd. Dit maakt het dus mogelijk om eventuele problemen met je boom aan te pakken.

 

Zieke bomen zijn een enorm groot probleem voor de omgeving. Niet alleen vanwege de schade die ze kunnen aanrichten, maar ook vanwege de gezondheidsrisico’s voor dieren en mensen die in de buurt van de boom komen.

 

Als boomverzorgingsbedrijf voor Assen en omgeving kunnen we helpen met het snel en veilig verwijderen van boomziektes en plagen. Zo kan iedereen zich weer met een gerust hart in de buurt van jouw boom begeven.

 

Jouw boomverzorging in Assen uitbesteden

Boomverzorging in Assen laten uitbesteden voor een optimaal resultaat

Wil jij er zeker van zijn dat jouw bomen in topconditie zijn? Laat onze boomverzorger voor Assen en omgeving je dan helpen. Dankzij jarenlange ervaring en beschikking over onze eigen materialen, kunnen we je snel helpen. Als alles klaar is, ruimen we alles voor je op, zodat je overblijft met een prachtig eindresultaat.

 

Naast boomverzorging in Assen, komen de hoveniers van CB Boomverzorging & Groenprojecten ook bij je langs voor allerlei hovenierswerk. Heb je naast de verzorging van je bomen ook nog andere klusjes in je tuin? Ook dan kun je contact met ons opnemen.

Ons werkgebied is door heel Nederland. Zo zijn wij onder andere:

Vraag dus snel een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Dan komen we zo snel mogelijk bij je langs.