Boomverzorging in Purmerend

Een niet goed onderhouden boom of perceel met bomen kan op den duur gevaarlijke situaties opleveren. Dat de conditie van regelmatig wordt gecontroleerd, is dus van erg belangrijk. Door boomverzorging in Purmerend uit te besteden aan CB Boomverzorging & Groenprojecten kun je weer zorgeloos genieten van al het moois dat bomen te bieden hebben. Wij werken met korte lijnen en één aanspreekpunt, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Boomverzorging in Purmerend: jouw bomen in topconditie

Dat lang niet iedereen over groene vingers beschikt of de tijd of kennis heeft om hun bomen te verzorgen, snappen we bij CB Boomverzorging & Groenprojecten maar al te goed. Toch is het goed om te weten dat een slecht onderhouden of zieke boom gemakkelijker kan omwaaien. Ook kunnen afbrekende takken schade veroorzaken. Een goed onderhouden boom zal minder snel een gevaar vormen én je zult er een stuk langer plezier van kunnen beleven.

Als specialist in boomverzorging beschikken wij over de juiste hoeveelheid kennis en ervaring om alle bomen in jouw tuin of perceel zo goed mogelijk te verzorgen. CB Boomverzorging werkt altijd volgens afspraak en kan worden ingezet voor uiteenlopende klussen voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden.

 

 

Waarom boomverzorging uitbesteden?

  • Je hoeft zelf niet meer om te kijken naar je boomverzorging en dat bespaart tijd
  • Een professioneel boomverzorgingsbedrijf beschikt over de juiste kennis, ervaring en materialen
  • Je bomen krijgen het onderhoud dat ze nodig hebben en verdienen om gezond en sterk te worden/blijven
  • Afval dat tijdens de boomverzorging ontstaat wordt netjes afgevoerd
  • Tuinen en andere openbare ruimtes zien er met boomverzorging altijd goed verzorgd uit

 

Welke taken behoren tot boomverzorging?

CB Boomverzorging & Groenprojecten is specialist in alles op het gebied van boomverzorging. Zo houden wij ons onder andere bezig met bomen snoeien, het verwijderen van dood hout en het snoeien van dode of zwakke takken. Door boomverzorging uit te besteden aan een professioneel bedrijf behoudt de boom zijn sterke vorm. Wij beoordelen aan de hand van periodiek onderhoud hoe vitaal de boom is en of deze eventueel moet worden gesnoeid of uiteindelijk gerooid. Onze ervaren medewerkers houden zich bezig met onder andere:

  • Bomen snoeien
  • Boomonderhoud
  • Bomen knotten
  • Boom controle
  • Bomen planten

Naast bovenstaande werkzaamheden kan CB Boomverzorging ook helpen bij boomziektes bestrijden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de eikenprocessierups. Onze ervaren boomverzorgers stellen vast om welke ziekte het gaat en kunnen advies geven om deze te bestrijden. Als een boom helaas niet meer te genezen is, is kappen nog de enige optie. Ook met bomen laten verwijderen zijn wij je in dat geval graag van dienst.

 

ETW-gecertificeerd boomverzorgingsbedrijf

De boomverzorgers van CB Boomverzorging & Groenprojecten hebben verschillende relevante opleidingen afgerond met betrekking tot boomverzorging. Daarnaast beschikken wij over het ETW (European Tree Worker) certificaat, het internationale certificaat voor boomverzorging. Als ETW’er beschikken wij over kennis van alle zaken rondom het beheren van bomen. Daarnaast zijn wij ook gevaardigd in klimtechnieken en het gebruik van hoogwerkers en het aanplanten, snoeien, controleren en veilig kappen van bomen.

 

Actief in Purmerend en omstreken

CB Boomverzorging is een boomverzorgingsbedrijf uit Purmerend, maar beperkt zich qua werkgebied niet alleen tot dit gebied. Wij werken door heel het land en ook boomverzorging in Amsterdam. Wij staan dan ook echt altijd voor je klaar. 

 

Boomverzorging in Purmerend uitbesteden?

Wanneer je zelf niet beschikt over de juiste kennis of je hebt simpelweg geen tijd of zin om je bomen te verzorgen, dan kun je je boomverzorging uitbesteden aan CB Boomverzorging. Ons team van professionele boomverzorgers staat voor je klaar om alle nodige onderhoudstaken uit handen te nemen en jouw bomen te geven wat ze nodig hebben.

Heb je vragen over het uitbesteden van boomverzorging of bomen kappen in Purmerend? Of over één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en helpen je verder op het gebied van boomverzorging.