Boomverzorging laten uitvoeren in Eelde

Niet iedereen beschikt over voldoende tijd en kennis om de bomen te voorzien van de juiste boomverzorging, dat begrijpen wij. Jouw boomverzorging in Eelde uitbesteden aan een professional? Onze ETW-gecertificeerde boomverzorgers zorgen ervoor dat jouw bomen altijd in topconditie zijn.

 • Je bomen altijd in topconditie
 • ETW-gecertificeerde boomverzorgers
 • Korte lijnen en één aanspreekpunt

Boomverzorging in Eelde voor gezonde en veilige bomen

Wij nemen je boomverzorging in Eelde uit handen zodat je bomen in topconditie blijven.

Verwaarloosde bomen kunnen potentieel gevaarlijke situaties creëren en schade veroorzaken aan zowel mensen als aan de omgeving. Loshangende takken kunnen afbreken en in het ergste geval kan een instabiele boom volledig omvallen. Het goed verzorgen van je bomen is van groot belang om ervoor te zorgen dat je bomen mooi, gezond en veilig blijven.

 

Niet iedereen heeft groene vingers of de tijd om zelf de boomverzorging op zich te nemen. Daarom staan wij paraat om jouw bomen in optimale conditie te houden, zodat je nog vele jaren van hun schoonheid kunt genieten. Ons team komt ter plaatse om de toestand van jouw bomen te beoordelen en op basis daarvan een doordacht plan van aanpak op te stellen. Op die manier krijgen jouw bomen de zorg en aandacht die ze verdienen en wordt het risico voor de omgeving tot een minimum beperkt.

 

Waarom kiezen voor professionele boomverzorging?

 • Je bespaart tijd door je boomverzorging in Eelde te laten verzorgen door onze boomverzorgers.
 • Ons ervaren team beschikt over de juiste kennis, ervaring en gereedschappen voor de optimale verzorging van jouw bomen.
 • Door je bomen goed te laten verzorgen, blijven je bomen langer gezond en wordt het risico op schade sterk verminderd.
 • Wij werken met een veilige en professionele aanpak
 • Door je bomen de juiste verzorging te geven, behouden ze hun prachtige uitstraling

Onze boomverzorging diensten in Eelde

Wij zijn een veelzijdig boomverzorgingsbedrijf actief in Eelde en omstreken. Onze diensten omvatten een breed scala aan boomverzorgingswerkzaamheden, variërend van het snoeien van bomen tot het veilig verwijderen van zieke exemplaren.

 

Bomen planten

De juiste boomverzorging begint bij het planten ervan. Het succesvol planten van bomen vereist deskundige voorbereiding en uitvoering. Ook de juiste boomkeuze is een factor, hier kunnen wij je over adviseren. Vervolgens kunnen we de bomen planten op een manier die rekening houdt met de boomsoort, locatie, bodemgesteldheid en waterbehoefte.

 

Boomonderhoud

Bij boomonderhoud zorgen wij voor de voeding en irrigatie van de bomen, terwijl we ook nauwlettend de gezondheid in de gaten houden. Ziektes en plagen worden snel opgespoord en aangepakt, waardoor jouw bomen vitaal blijven.

 

Bomen snoeien

Het snoeien van bomen op het juiste moment en op de juiste manier is cruciaal voor gezonde groei en minimale risico's. Onze professionals beschikken over geavanceerde snoeitechnieken om dode, beschadigde en gevaarlijke takken te verwijderen, waardoor jouw bomen hun prachtige uitstraling behouden.

 

Bomen knotten

Sommige boomsoorten, knotbomen, vereisen een speciale snoeitechniek genaamd knotten. Hierbij worden bomen volledig teruggesnoeid tot aan de stam om hun vorm en structuur te behouden.

 

Boomcontrole

Onze boomcontroles stellen de gezondheid, veiligheid en stabiliteit van bomen vast. Hierdoor kunnen we tijdig ingrijpen als een boom een potentieel gevaar vormt voor mensen of eigendommen.

 

Bomen verwijderen

Als een boom niet meer te redden is of overlast veroorzaakt, kan het verwijderen ervan de enige oplossing zijn. Wij verwijderen of kappen bomen met minimale impact op de omgeving en voeren het groenafval verantwoord af.

 

Particulier en zakelijk

Op zowel particulier als zakelijk vlak kunnen wij je boomverzorging in Eelde uitvoeren.

Of je nu een boom in je achtertuin periodiek wilt laten snoeien of een grootschalig groenproject beheert, wij staan klaar om al je boomverzorging behoeften te vervullen. Ons toegewijde team zet zich in voor het behoud van gezonde en veilige bomen, ongeacht de omvang van het project. Met onze kennis en ervaring kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die aan de specifieke eisen van zowel particuliere als zakelijke klanten voldoen.

ETW-certificaat

Onze boomverzorgers zijn ETW gecertificeerd. ETW staat voor European Tree Worker en is een internationale kwalificatie die wordt toegekend aan professionele boomverzorgers. Wij beschikken over ruime kennis rondom het beheren en verzorgen van bomen en zijn daarnaast vaardig in veilige klimtechnieken en gebruik van hoogwerkers. Het ETW-certificaat wordt elke 3 jaar verlengd.

 

Kies voor CB Boomverzorging

 • Veilig en verantwoord: We hanteren strikte veiligheidsnormen en werken verantwoord om het welzijn van jouw bomen en omgeving te waarborgen.
 • Gecertificeerde professionals: Onze boomverzorgers zijn ETW (European Tree Worker) gecertificeerd, wat staat voor kwaliteit en expertise in boomverzorging.
 • Lokale en landelijke dienstverlening: Wij werken niet alleen in Eelde, maar verzorgen de boomverzorging in heel Nederland.

Jouw boomverzorging in Eelde uitbesteden?

Ben je op zoek naar een ervaren boomverzorger voor jouw boomverzorging in Eelde? Wij nemen je graag alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat jouw bomen in optimale conditie blijven. Wij werken met korte lijnen, waardoor de communicatie soepel verloopt en je altijd één vast aanspreekpunt hebt. Ons werkgebied is groter dan Eelde, zo doen wij aan:

Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We staan voor je klaar!